Om oss

Hej! Vad kul att du hittat hit!

Jag som driver Notera Pappershandel heter Emma och är uppvuxen i vackra Västerbotten, där både jag och webshoppen är baserad. I hela mitt liv har jag varit ofantligt förtjust i papper, fina skrivböcker och pennor.

Mitt mål är att fler ska upptäcka det fina med analogt skrivande och skapande med händerna. Jag tror på den positiva effekten av att sätta sig ned med en kopp te eller kaffe och reflektera en stund. Kanske genom att anteckna lite kom-ihåg för hand eller genom att skapa ett nytt uppslag i sin bullet journal för att strukturera upp sin tid. Och visst är det ju något speciellt med att skriva för hand i en helt ny anteckningsbok! Att få en samlad plats för ett specifikt projekt, sina största drömmar, dagliga reflektioner eller mötesanteckningar.

Jag tror att skrivande för hand kan vara en paus i en annars stressig vardag. Inte minst en paus för våra ögon från digitala skärmar som omger många av oss stor del av dagen. Jag vet att åtminstone jag är skyldig till att spendera alldeles för många timmar framför en skärm... 

Hursomhelst - jag hoppas att både du som redan är en inbiten pappersvän och du som är peppad på att bli - hittar ny inspiration här. Välkommen!

Emma,

Notera Pappershandel