Dotted / Prickade

En prickad (dotted) anteckningsbok är perfekt för att skapa en bullet journal! Passar även utmärkt att använda som vanlig skrivbok, dagbok, projektbok, för mötesanteckningar eller kanske för att planera vårens sådder i din egendesignade trädgårdsdagbok? 

Längre ned på sidan kan du läsa mer om vad bullet journaling är.


Bullet journal (BuJo)

En bujo (förkortning för bullet journal) kan varieras helt efter dina egna villkor. En anteckningsbok med prickat rutnät ger dig oändliga möjligheter för hur du vill lägga upp din bullet journal. Förutom att använda den som en kalender där du gör uppslag för veckor och månader, kan du använda den för att hålla koll på aktiviteter, träning, vilka böcker du har läst, resor du planerar, vädret, drömmar du har... ja, vad som helst! 

Använd prickarna för att lätt skapa rutor, streck och avdelningar i din bok. Dekorera din bujo med stickers och washi tape för ett personligt intryck eller matchat till det tema ditt uppslag har. Kanske vill du färgkoda med pennor i olika färger. Eller håll din bullet journal minimalistisk i svart och vitt - det är helt upp till dig!